Haber

Isparta’da Uyuşturucu Operasyonunda 142 Şüpheli Yakalandı

Polisin ağustos ayında Isparta’da düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında 142 şüpheli yakalanırken, 18 şüpheli de tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Operasyonlara katılan narkotik unsur arama köpeği Milon, Narkotik Kabahatlerle Mücadele Daire Başkanlığı tarafından Ağustos ayının Türkiye’deki en başarılı köpeği seçildi.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Hatalarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı ve ticaretini engellemek amacıyla ağustos ayında düzenlenen operasyonlarda çeşitli ölçeklerde narkotik uyuşturucu, uyarıcı ve halüsinojenik uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonlarda 142 şüpheli yakalanırken, ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmalatı ve Ticareti’ suçuna ek olarak ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Maddelerin Satın Alınması, Kabulü, Bulundurulması veya Kullanılmak Üzere Kullanılması’ isimli işlem yapıldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 18’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonlarda görev alarak, saklanan uyuşturucuların bulunmasını sağlayan Narkotik Dedektif Köpeği Milon, operasyonlarda gösterdiği performans nedeniyle Narkotik Hatalarla Mücadele Başkanlığı tarafından Ağustos ayının Türkiye’nin en başarılı köpeği seçildi.

Milon, Haziran 2022’de ayın en başarılı köpeği seçildi. – ISPARTA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu